Marţi, 2018-11-13, 6:36 PM
Bine aţi venit Guest | RSS

AcTioNsCS

Meniu site

Categoriile secţiunii

-Download Movies- [3]
Download Programs [4]
-Online- [17]
-TV Online- [4]
Vezi Toate Posturile Tale Preferate
--Windows-- [1]
Meciuri ReTur [2]
-Download Games- [48]
Download Free

Mini-chat

200

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Formularul pentru autentificare

E-Mail:
Parola:
ramane><


Publicatii

Principală » Articole » -Download Games-

Sega Rally Revo


Download GameSEGA Rally Revo este nou punct de reper în Next-Gen curse off-road, de cotitură în fiecare tur într-o experienţă nouă. Melodii experienţă cu adevărat deformabile pentru prima dată, folosind tehnologia GeoDeformation de proprietate ™. Bumper-la-cursele barei de protecţie în single-player şi moduri de multiplayer, pe o suprafaţă pistă în continuă schimbare, utilizarea vehiculelor licenţiate complet personalizabil. Genul de definire SEGA Rally brand arcade stabileşte un nou off-road de referinţă de curse cu SEGA Rally Revo, a făcut posibil prin puterea de procesare a platformelor de generaţie următoare.


* Bumper-la-bara de protecţie Off-Road Racing: trage in jos, curse competitive, cu mai multe masini de conducere într-o serie de medii de off-road.
     * Groundbreaking GeoDeformation ™: medii complet deformabile şi suprafeţe a se asigura că experienţa diferă în cursa pe fiecare tură.
     * Viteza si adrenalina: Fun, looping track-uri, cu o varietate largă de tipuri de suprafaţă şi a vehiculelor pe deplin sub licenţă, inclusiv 4WD, 2WD şi vehicule Classic.
     * Un Driving Fantasy: O lume minunată vibrant grafic featuring opt tipuri de mediu, fiecare inspirat de locuri exotice, în întreaga lume.
     * Concurs: Advanced AI plus multiplayer online şi offline a asigura un nivel sănătos de concurenţă pentru conducători de orice standard.


Categorie: -Download Games- | Adăugat de: admin (2009-10-12)
Vizualizări: 429
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Căutare

Promotii eMAG