Luni, 2018-12-10, 3:41 AM
Bine aţi venit Guest | RSS

AcTioNsCS

Meniu site

Categoriile secţiunii

-Download Movies- [3]
Download Programs [4]
-Online- [17]
-TV Online- [4]
Vezi Toate Posturile Tale Preferate
--Windows-- [1]
Meciuri ReTur [2]
-Download Games- [48]
Download Free

Mini-chat

200

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Formularul pentru autentificare

E-Mail:
Parola:
ramane><


Publicatii

Principală » Articole » -Download Games-

Flight Simulator X AccelerationDownload GameMicrosoft Flight Simulator X este punctul culminant al aproape 25 de ani de reper Flight Simulator de franciză-plus cele mai importante până în prezent.

Flight Simulator X afunda intr-o lume un conţinut bogat şi realiste, cu zeci de aeronave şi Misiuni interactive pentru o experienţă de joc complet noi şi inovatoare. Zbor liber vă permite să zbura oriunde în lume, de la aeroportul orasul tau natal pentru a locurile cele mai exotice care le-aţi visat vreodată.

Gamerii şi simmers de toate vârstele şi nivelurile de calificare simt prima mana cum e să fi un aviator care calatoresc singuri globul sau online cu alţii.

     * Multiplayer Racing Mode. "Flight Simulator X: Acceleration" va oferi multiplayer palpitantă noul model de curse, care va permite jucătorilor să concureze împotriva prieteni cu patru tipuri de curse, inclusiv real lume şi fictiv cursuri de Red Bull Air Race, nelimitat Reno Campionatul National de curs, precum şi ţară cruce, cursuri de concurenţă planor şi cursuri de fictiv ca Hoop si Jet Canyon .. curs Gamerii vor putea testa abilităţile lor în trei niveluri diferite de dificultate de la curse de stâlp simplu la curse foarte provocator cursuri într-o varietate de condiţii meteorologice.
     * DirectX 10. "Flight Simulator X: Acceleration" va continua pentru a construi pe fundaţia bogat vizual al "Flight Simulator X", profitând de Windows Vista şi DirectX 10 pentru a oferi grafică uluitoare şi medii de dinamic pentru o experienţă captivantă. Utilizarea grafica DX10 este opţională.
     * De noi misiuni. "Flight Simulator X: Acceleration" va oferi mai mult de 20 de noi misiuni, care va permite jucătorilor testa aptitudinile lor la sarcinile variind de la un pilot de vânătoare cu jet de testare pentru a de căutare şi salvare.
     * Noilor aeronave. "Flight Simulator X: Acceleration" va permite piloţilor de a zbura prin peisaje foarte detaliate în trei aeronave noi, inclusiv Hornet F/A-18A, P-51D Mustang, EH-101 elicopter
     * Connected World. "Flight Simulator X: Acceleration" continuă să profite de "," Flight Simulator X capacităţile de joc online care permit jucatorilor sa cursa contra prieteni în care acestea interacţionează cu alte aviatorii din întreaga lume de pe chat, in timp real, prin intermediul set cu cască şi tastatură.
     * Jocuri de franciza pentru Windows. Acest expansion pack va navă, de asemenea, ca un Jocuri pentru Windows, cu titlul de instalare mai uşoară, standardele de fiabilitate şi de sprijin pentru caracteristicile cheie ale Windows Vista ®, inclusiv Explorer Jocuri şi Control parental.


System requirements:

Windows XP SP2 / Windows Vista
Processor: 1.0 Ghz
RAM: Windows XP SP2 - 256MB, Windows Vista – 512MB
Hard Drive: 14GB
Video Card: 32MB DirectX 9 compatible
Other: DX9 hardware compatibility and audio board with speakers and/or headphones
Online/Multiplayer Requirements: 56.6 kbps or better for online play
Categorie: -Download Games- | Adăugat de: admin (2009-10-12)
Vizualizări: 539
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Căutare

Promotii eMAG